Voiteluaineet

Suomalaista öljyosaamista

Teboil-voiteluaineilla on vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Se hallitsee noin neljännestä voiteluaineiden kokonaismarkkinoista. 
Yhtiön oman tuotemerkin kehitys alkoi yli 40 vuotta sitten. Nopea tekninen kehitys ja ajoneuvo- sekä konevalmistajien muuttuvat suositukset asettavat voiteluaineille jatkuvasti uusia haasteita. Teboil-voiteluaineiden kehitystyötä jatketaan tavoitteena tuoda markkinoille suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvia ja suorituskykyisiä tuotteita.
Teboil-voiteluaineet valmistetaan Haminan tehtaassa. Valmistus ja laboratoriotoiminnot ovat saaneet SFS-EN ISO 9001:2000 -laatusertifikaatin ja SFS-EN ISO 14001:2004 -ympäristösertifikaatin sekä OHSAS 18001:2003 -työterveys- ja työturvallisuussertifikaatin.

Liikenteen voiteluaineet

Teboililla on laaja valikoima voiteluöljyjä ja -rasvoja sekä kevyen että raskaan ajoneuvokaluston kaikkiin voitelutarpeisiin. Teboil tuo markkinoille aktiivisesti uusia tuotteita, mikä lisää asiakkaan mahdollisuuksia valita tarkoitukseen parhaiten soveltuva voiteluaine.

Voiteluainesuositukset ja käyttöturvallisuustiedotteet

Katso voiteluainesuositukset tästä linkistä.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät tuotekohtaisilta sivuilta kohdasta liitetiedostot. Tuotesivuille pääset oikeanpuoleisesta valikosta.

Teollisuusvoiteluaineet

Teboil on teollisuusyritysten luotettava ja innovatiivinen voiteluainekumppani. Monipuolinen tuoteohjelma, mahdollisuus räätälöityjen tuotteiden kehittämiseen ja optimoidun voiteluhuollon ohjelma OVHO auttavat teollisuusasiakasta järkeistämään voiteluainetarpeensa. Teboilin aloittama yhteistyö saksalaisen erikoisvoiteluaineiden valmistajan Rhenus Lubin kanssa antaa yhä suuremmat edellytykset palvella teollisuusyrityksiä. Teboil toimittaa yksinoikeudella huippuluokan Rhenus-työstönesteet.